Chatta med personer du matchat med i Happn

Chatta med personer du matchat med i Happn

Forutom ett vanligt gratis medlemskap kan du ocksa selektera ett betalt alternativ som ger dig fler funktioner. Den storsta skillnaden ar att du far en oversikt ovan alla som har gillat dig. Detta ar nagot som gor hela processen att lite nya matchningar avsevart enklare.

Du har samt gallande att avsanda ut 10 “hej” varje dag. Detta ar ocksa nagot som hjalper massor med nya matchningar darfor att du far en automatisk matchning nar du skickar ett “hej”. Det har ar lattare an att vanta pa att den andra personen ska gilla dig tillbaka. Du far ocksa ett obegransat antal likes varje dag i motsats till gratisversionen.

Darjamte inneha du aven opportunitet att ga retur ifall du fran blunder ignorerat en profil nar du svajpar. Detta ar minsann en mer duglig funktion an man kanske tror. Darjamte slipper du reklam och far formagan att filtrera bort profiler du ej vill kika, dartill aktivera osynligt lage och dolja viss information om dig personligen.

Priset pa premiumversionen av Happn varierar bundenhet pa hur lange du vill ha medlemskapet. En manad Happn premium kostar dig 139 kronor. Du far 45% rabatt om du valjer att associera dig i 6 manader, dvs 75 kr per manad. Om du ar sant tacksam med Happn Premium kan du fjattra dig i 12 manader och lite tjansten forut sa lite som 55 kronor per manad.

Som namnt finns det par metod att ringa matchningar i Happn. Antingen genom att par personer tycker om varandra eller att du skickar eller far ett “hej”. Nar du har fatt en matchning kan du skicka ett bud till personen.

Det ar var upplevelse att konversationerna gar enklare an till exempel i Tinder, och det verkar som ifall folk pa Happn synnerligen letar efter att ejakulera i kontakt med andra folk. Aven ifall det borde besta jomenvisst nar par personer har gillat varandra sa anvander anda otaliga bara appar av den har typen for egen erkannande.

Gallande Happn ar det nog en element att du far en mer individuell kontakt ehuru ni antingen har sett varandra pa gatan eller vet att ni inneha varit tatt varandra. Du har tillfalle att racka meddelanden, gifs och rostmeddelanden. Realitet ar att du ocksa har chans att separera latar som finns kungen Spotify, nagot vi tycker om ofta.

Sa skapar du en lyckad profil kungen Happn

Samt ifall konceptet ar baserat kungen det realitet att alla du ser hoppa över till denna webbplats i appen ar folk du inneha passerat gallande gatan kommer du sjalvklart aven att se flera folk som du enkom inneha varit i narheten fran.

Ifall du till foredome inneha gallande en livfull gata eller varit kungen en konsert kommer det att besta omojligt att att ha sett allihopa som varje dar. Saledes kan du inte fortroende 100% pa att du far matchningar i genom att folk kommer ihag dig fran gatan, och du plikt foljaktligen dessutom ha en bra profil. Det finns ett par felbedomning som du bor slingra nar du skapar en profil, och vi amna genast ga genom dessa.

Forut det forsta ar det centralt att du har bra bilder dar man tydlig ser hur du ser ut. Undvik helst foton dar du ar med andra manniskor, eller liga dem senare sa att de som ser din profil vet vem du ar.

Undvik bilder fran dig personligen i bar overkropp, selfies och bilder av dig jag i spegeln

Ha lite variation i genom att ditt forsta foto ar ett portratt och eftertradande till foredome ar en hobby eller ett handelse som du deltar i. Du vill forsoka presentera speciell personlighet genom dina bilder samt om du samt inneha fyllt i en aning information.

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *